Frokost menu

Madkunsten’s smørrebrødsseddel
Serveres på vores økologiske surdejsrugbrød


Kryddersild     
115
Kryddersild  med løgkompot, kapers, nye danske kartofler & økologisk creme fraiche


Kartoffelmad
    135
Nye kartofler med ramsløgsmayo, sprødt kyllingeskind, karse & løg

Æg & Rejer  139
Håndpillede rejer, hjemmelavet mayo, tomat, økologisk æg & dild


Stjerneskud a la Madkunsten
      195
Stegt fiskefilet, hjemmerørt rejesalat med hvide asparges & urter – serveres på grillet surdejsbrød


Koldrøget laks      
159
Koldrøget laks fra egen rygeovn med sommersalat & radiser – serveres med surdejshvedebrød


Gamle Ole
  90
Gl. Ost, fedt, sky, løg & Rom


Ostetallerken     
145
3 slags oste, oliven & syltede valnødder

 

Madkunsten’s Klassikere

 

Fiskefrikadeller      129
Krydret med peberbacon. Serveres med agurkesalat, grov remoulade, citron & surdejsrugbrød                                                                                         


Omelet    
139
Omelet af økologiske æg med kartofler, løg, comté-ost & krydderurteolie


Chevre Chaud      
149
Salat m. varm gedeost bagt i filodej, valnødder, oliven, løg & tomat      


Madkunsten’s burger
   195
Af frilandskvæg m. cheddar, kryddermayo, tørsaltet bacon, tomatrelish, agurkesalat & karamelliserede løg
serveres well done* m. grove fritter & aioli              


Burrata

Serveres med tomatsalat & surdejsbrød


Snacks

Surdejsbrød m/ olivenolie & balsamico   45

Olivenmix/ krydret med friske krydderurter & hvidløg   45

Dåsemad – Serveres m/ ristet brød & citron 100
Vælg imellem:
– Sardiner
– Ansjoser
– Makrel
– Blæksprutte