Madkunsten’s smørrebrødsseddel
Serveres på vores økologiske surdejsrugbrød
Mads’ solbærsild 118
Solbærsild med karsemayo & løg
Stegt sild 118
Lun stegt sild i æbleeddike, serveres med løg, dijon & dild
Æg & Rejer 139
Håndpillede rejer, citronmayo, tomat, økologisk æg & dild
Hønsesalat 158
Hjemmelavet hønsesalat med løg, syltet agurk & sennep – serveres på grillet surdejsbrød
Kalveroastbeef 145
Kalveroastbeef med pickles, surt & friteret løg
Fiskefilet 145
Fiskefilet med hjemmerørt remoulade, agurkesalat, citron & dild
Stjerneskud a la Madkunsten 195
Stegt fiskefilet, hjemmelavet rejesalat med hvide asparges & urter – serveres på grillet surdejsbrød
Madkunsten’s Klassikere
Koldrøget laks 175
Koldrøget laks fra egen rygeovn med peberrodscreme, sprøde jordskokker & urter
Chevre Chaud 149
Salat m. varm gedeost bagt i filodej, valnødder, oliven, løg & tomat
Madkunsten’s burger 215
Af frilandskvæg m. cheddar, kryddermayo, tørsaltet bacon, tomatrelish, agurkesalat & karamelliserede løg
serveres well done* m. grove fritter & aioli
Dagens tavleret
Spørg din tjener
Snacks
Surdejsbrød m/ olivenolie & balsamico 50
Grove fritter med aioli 75
Oliven 45
Dåsemad – serveres m/ ristet brød & citron 100
Vælg imellem:
– Sardiner
– Ansjoser
– Blæksprutte