Frokost menu

Madkunsten’s smørrebrødsseddel
Serveres på vores økologiske surdejsrugbrød

Mads’ solbærsild     118
Solbærsild med karsemayo & løg

Stegt sild     118
Lun stegt sild i æbleeddike, serveres med løg, dijon & dild

Æg & Rejer  139
Håndpillede rejer, citronmayo, tomat, økologisk æg & dild

Hønsesalat  158
Hjemmelavet hønsesalat med løg, syltet agurk & sennep – serveres på grillet surdejsbrød 

Kalveroastbeef  145
Kalveroastbeef med pickles, surt & friteret løg

Fiskefilet  145
Fiskefilet med hjemmerørt remoulade, agurkesalat, citron & dild

Stjerneskud a la Madkunsten      195
Stegt fiskefilet, hjemmelavet rejesalat med hvide asparges & urter – serveres på grillet surdejsbrød

Madkunsten’s Klassikere

Koldrøget laks      175
Koldrøget laks fra egen rygeovn med peberrodscreme, sprøde jordskokker & urter                                        

Chevre Chaud       149
Salat m. varm gedeost bagt i filodej, valnødder, oliven, løg & tomat

Madkunsten’s burger    215
Af frilandskvæg m. cheddar, kryddermayo, tørsaltet bacon, tomatrelish, agurkesalat & karamelliserede løg
serveres well done* m. grove fritter & aioli              

Dagens tavleret
Spørg din tjener

Snacks
Surdejsbrød m/ olivenolie & balsamico   50
Grove fritter med aioli 75
Oliven 45
Dåsemad – serveres m/ ristet brød & citron 100
Vælg imellem:
– Sardiner
– Ansjoser
– Blæksprutte