Madkunsten’s smørrebrødsseddel
Serveres på vores økologiske surdejsrugbrød
Kunsten’s karrysild 118
Karrysild med æbler, karse & friteret økologisk æg
Stegt sild 118
Lun stegt sild i æbleeddike, serveres med løg, dijon & dild
Æg & Rejer 139
Håndpillede rejer, citronmayo, tomat, økologisk æg & dild
Stjerneskud a la Madkunsten 195
Stegt fiskefilet, hjemmelavet rejesalat med hvide asparges & urter – serveres på grillet surdejsbrød
Koldrøget laks 159
Koldrøget laks fra egen rygeovn med flødestuvet spinat – serveres på surdejshvedebrød
Kokkens livret Dagspris
Spørg din tjener
Madkunsten’s Klassikere
Fiskefrikadeller 129
Krydret med peberbacon. Serveres med agurkesalat, grov remoulade, citron & surdejsrugbrød
Omelet 139
Omelet af økologiske æg med kartofler, løg, comté-ost & krydderurteolie
Chevre Chaud 149
Salat m. varm gedeost bagt i filodej, valnødder, oliven, løg & tomat
Madkunsten’s burger 195
Af frilandskvæg m. cheddar, kryddermayo, tørsaltet bacon, tomatrelish, agurkesalat & karamelliserede løg
serveres well done* m. grove fritter & aioli
Dagens tavleret
Spørg din tjener
Snacks
Surdejsbrød m/ olivenolie & balsamico 45
Olivenmix/ krydret med friske krydderurter & hvidløg 45
Vælg imellem:
– Sardiner
– Ansjoser
– Makrel
– Blæksprutte