Frokost menu

Madkunsten’s smørrebrødsseddel
Serveres på vores økologiske surdejsrugbrød


Kunsten’s karrysild     
118
Karrysild med æbler, karse & friteret økologisk æg

Stegt sild     118
Lun stegt sild i æbleeddike, serveres med løg, dijon & dild

Æg & Rejer  139
Håndpillede rejer, citronmayo, tomat, økologisk æg & dild

Stjerneskud a la Madkunsten      195
Stegt fiskefilet, hjemmelavet rejesalat med hvide asparges & urter – serveres på grillet surdejsbrød

Koldrøget laks      159
Koldrøget laks fra egen rygeovn med flødestuvet spinat – serveres på surdejshvedebrød

Kokkens livret   Dagspris
Spørg din tjener

Madkunsten’s Klassikere


Fiskefrikadeller     
129
Krydret med peberbacon. Serveres med agurkesalat, grov remoulade, citron & surdejsrugbrød                                                

Omelet    139
Omelet af økologiske æg med kartofler, løg, comté-ost & krydderurteolie

Chevre Chaud       149
Salat m. varm gedeost bagt i filodej, valnødder, oliven, løg & tomat

Madkunsten’s burger    195
Af frilandskvæg m. cheddar, kryddermayo, tørsaltet bacon, tomatrelish, agurkesalat & karamelliserede løg
serveres well done* m. grove fritter & aioli              

Dagens tavleret
Spørg din tjener

Snacks

Surdejsbrød m/ olivenolie & balsamico   45

Olivenmix/ krydret med friske krydderurter & hvidløg   45

Dåsemad – Serveres m/ ristet brød & citron 100
Vælg imellem:
– Sardiner
– Ansjoser
– Makrel
– Blæksprutte