Frokost menu

Madkunsten’s smørrebrødsseddel
Serveres på vores økologiske surdejsrugbrød


Kryddersild     
115
Kapers, rødløg, karse & spicy æggeblomme


Kartoffelmad
    135
Nye kartofler med ramsløgsmayo, sprødt kyllingeskind, karse & løg


Rejemad     
159
Håndpillede søkogte rejer med friteret økologisk æg & dild – serveres på grillet surdejsbrød


Stjerneskud a la Madkunsten
      195
Stegt fiskefilet, hjemmerørt rejesalat med hvide asparges & urter – serveres på grillet surdejsbrød


Koldrøget laks      
159
Koldrøget laks fra egen rygeovn, pocheret økologisk æg & flødestuvet spinat – serveres på grillet surdejsbrød

Gamle Ole   90
Gl. Ost, fedt, sky, løg & Rom


Ostetallerken     
145
3 slags oste, oliven & syltede valnødder

 

Madkunsten’s Klassikere

Fiskefrikadeller      129
Krydret med peberbacon. Serveres med agurkesalat, grov remoulade, citron & surdejsrugbrød                                                

Moules Mariniéres           159
Hvidvins dampede blåmuslinger, økologisk fløde, skalotteløg, hvidløg & surdejsbrød                                                               

Omelet    139
Omelet af økologiske æg med kartofler, løg, comté-ost & krydderurteolie


Chevre Chaud      
149
Salat m. varm gedeost bagt i filodej, valnødder, oliven, løg & tomat      


Madkunsten’s burger
   195
Af frilandskvæg m. cheddar, kryddermayo, tørsaltet bacon, tomatrelish, agurkesalat & karamelliserede løg
serveres well done* m. grove fritter & aioli              


Snacks

Surdejsbrød m/ olivenolie & balsamico   45

Olivenmix/ krydret med friske krydderurter & hvidløg   45

Dåsemad – Serveres m/ ristet brød & citron 100
Vælg imellem:
– Sardiner
– Ansjoser
– Makrel
– Blæksprutte